INFOBIRO: Publikacije
Vlada: Nije prekoračen rok za rješavanje problema nelikvidnosti

SEEbiz,

ZAGREB - Hrvatska Vlada danas je priopcenjem iz svog Ureda reagirala na, kako se navodi, niz medijskih objava o navodnom prekoracenju roka provedbe mjere Programa gospodarskog oporavka za rješavanje problema nelikvidnosti, isticuci da nije prekoracila rok jer on za plan gospodarskog oporavka nikada nije bio zadan, vec se provodi kontinuirano.

Vlada: Nije prekoračen rok za rješavanje problema nelikvidnosti

Autori: SEEbiz redakcija

Iz Ureda ujedno najavljuju da ce o provedbi Programa gospodarskog oporavka premijerka Jadranka Kosor govoriti na redovitoj konferenciji za novinare pocetkom sljedeceg tjedna. U današnjem priopcenju iz vladina Ureda napominje se da je u Planu provedbenih aktivnosti programa gospodarskog oporavka, koji je dostupan na internetskom portalu Vlade, od samog pocetka navedeno da ce Ministarstvo financija i druga mjerodavna državna tijela kontinuirano pratiti likvidnost i nadzor nad placanjima trgovackih .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.