INFOBIRO: Publikacije
Generalturist i Sunčani odmor se strateški povezuju

SEEbiz,

ZAGREB - Hrvatski turoperateri Generalturist i Suncani odmor sklopili su ugovor o strateškom partnerstvu pri organizaciji putovanja u Tunis. Zajednicki charter letovi iz Zagreba i širenje dostupnosti medusobno razlicitih, a vrlo kompatibilnih aranžmana za Tunis kroz sve prodajne kanale pridonosi razvoju produkta Tunis, koji je svima u interesu.

Generalturist i Sunčani odmor se strateški povezuju

Autori: SEEbiz redakcija

"Povoljne cijene, vrlo kvalitetni hoteli i polasci charter zrakoplova iz Zagreba ucinili su Tunis vrlo popularnom destinacijom za ljetovanje, a hrvatski gradani sve cešce to prepoznaju. Partnerstvo izmedu turoperatora je prirodno i logicno, posebno s obzirom na cinjenicu da je Generalturistov partner TUI najbolji dobavljac produkta Tunis na svijetu, a radi i za Suncani odmor. U toj se konstelaciji nalazi prilika za povezivanje i udruživanje snaga, te najkvalitetniji nastup na tržištu", rekao je .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.