INFOBIRO: Publikacije
Erste kreditira obnovljive izvore energije u PGŽ

SEEbiz,

RIJEKA – Erste&Steiermärkische Bank d.d. ima u ponudi novi model kredita za poticanje upotrebe obnovljivih izvora energije namijenjenog fizickim osobama koje ce se prijaviti na javni natjecaj Regionalne energetske agencije Kvarner u svrhu ostvarenja subvencije kupnje i ugradnje opreme za korištenje obnovljivih izvora energije.

Erste kreditira obnovljive izvore energije u PGŽ

Autori: SEEbiz redakcija

Sredstva kredita mogu se koristiti za kupnju i ugradnju opreme za korištenje obnovljivih izvora energije, kreditiranje zahvata na nekretnini koji utjecu na smanjenje potrošnje energije, refinanciranje troškova pribavljanja potrebnih dozvola, rješenja, suglasnosti i dokumentacije koji ureduju podrucje energetike. Krediti se odobravaju u iznosu do 50.000 EUR-a u kunskoj protuvrijednosti, a kamatna stopa koja je jedinstvena za sve klijente iznosi 6,70 posto godišnje. Rok povrata kredita je do 20 go .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.