INFOBIRO: Publikacije
Još samo 500 ulaznica za koncert Boba Dylana

SEEbiz,

ZAGREB - Posljednjih 500 ulaznica za koncert najveceg kantautora svih vremena, Boba Dylana, mogu se pronaci još samo na prodajnim mjestima Aquarius Music Shopova (Varšavska 13, Maksimirska 16), te Sirius Music Shopu (Importanne Galerija, Iblerov trg) i Dirty Old Shopu (Tratinska 22) u Zagrebu, po cijeni od 340 kn. U poslovnicama Generalturista, javljaju organizatori, ulaznica više nema u prodaji.

Još samo 500 ulaznica za koncert Boba Dylana

Autori: SEEbiz redakcija

Zagrebacki koncert glazbene legende odvijat ce se u nešto intimnijem okruženju na otvorenom na Šalati, što ce sasvim sigurno utjecati na posebnost doživljaja (u pozitivnom smislu!). Aquarius Music Shop Klasika i Jazz u Varšavskoj 11 (Obrtnicki prolaz) i Aquarius Music Shop u Maksimirskoj 16 ce iznimno za koncert Boba Dylana biti otvoreni i u nedjelju, od 10 do 14 sati, gdje ce se moci kupiti ulaznice za koncert Boba Dylana, ako ih ostane. "Ulazna vrata na Šalati na dan koncerta otvaraju se u 19: .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.