INFOBIRO: Publikacije
Beogradska berza: Očekujemo zaustavljanje rasta Sojaproteina

SEEbiz,

BEOGRAD - Jucerašnji dan je prošao onako kako smo ocekivali. Akcije Sojaprotein-a (BSE:SJPT) su nastavile rast, dok je ostatak tržišta bio manje-više neaktivan. Indeks najlikvidnijih akcija, Belex15, završio je dan sa korekcijom od -0,69%, dok je opšti indeks Belexline smanjio vrednost za -0,24%.

Beogradska berza: Očekujemo zaustavljanje rasta Sojaproteina

Autori: SEEbiz redakcija

Ukupan promet iznosio je 28,06 miliona RSD. Ucešce obveznica stare devizne štednje u ukupnom prometu iznosilo je 29,80%. Akcije Sojaprotein-a su nastavile rast, i završile dan na +5,51%. Kako se trgovanje odvijalo, možemo danas ocekivati zaustavljanje ovog trenda rasta. Snažan rast beleže akcije Jedinstva iz Sevojna (BSE:JESV) od 9,09% nakon jucerašnjeg maksimalnog pada. Sa druge strane, oštar pad beleže akcije Metalca (BSE:MTLC) -4,68% i Veterinarskog Zavoda (BSE:VZAS) -4,45%. Danas ocekujemo s .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.