INFOBIRO: Publikacije
Specijalizirani izborni portal Izbori2010.org: Sve o izborima u BiH na jednom mjestu

SEEbiz,

MOSTAR - Izbori2010.org naziv je specijaliziranog izbornog web portal cija je osnovna svrha popularizacija izbora i izbornog procesa u Bosni i Hercegovini i promicanje kulture komuniciranja tijekom predizborne kampanje, piše prof.dr. sc. Zoran Tomic, autor i glavni urednik ovog portala, koji i za portal SEEbiz piše kolumnu o izborima u BiH.

Specijalizirani izborni portal Izbori2010.org: Sve o izborima u BiH na jednom mjestu

Autori: SEEbiz redakcija

Dr. Tomic istice da ce se portal uredivat po nacelu objektivnosti i „jednakih mogucnosti“ za sve. To ne znaci da ce sve stranke imati isti broj tekstova na ovoj stranici. To ce ovisiti o broju i kvaliteti tekstova koji o njima budu objavljeni u medijima, kao i od aktivnosti stranackih glasnogovornika i stožera. Novi izborni portal, naglašava dr. Tomic, namijenjen je ponajprije javnosti (biracima) koji se žele objektivno i dodatno informirati o svim elementima izbornog procesa, a pose .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.