INFOBIRO: Publikacije
Istražno povjerenstvo odgodilo raspravu o privatizaciji Ine

SEEbiz,

ZAGREB - Saborsko istražno povjerenstvo odgodilo je danas nastavak rasprave o prvoj fazi privatizacije Ine, buduci da HDZ-ovi clanovi povjerenstva nisu htjeli zakljuciti raspravu o prvom ugovoru s MOL-om iz 2003. dok iz vlade ne pristigne dodatna dokumentacija zatražena na prošloj sjednici povjerenstva.

Istražno povjerenstvo odgodilo raspravu o privatizaciji Ine

Autori: SEEbiz redakcija

Iako je predsjednica povjerenstva Dragica Zgrebec (SDP) predložila da se nastavi rasprava o dodacima na dionicarski ugovor, HDZ-ovci su se tome usprotivili, isticuci da prvo treba privesti kraju raspravu o prvom ugovoru kojim je MOL stekao 25 posto plus jednu dionicu. HDZ je, naime, stava da to nije moguce dok vlada ne dostavi zatraženu natjecajnu dokumentaciju te zapisnike za sjednica iz 2002. i 2003., kada se i odlucivalo o privatizaciji Ine (ZSE:INA-R-A). Gordan Maras (SDP) i Zlatko Koracevic .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.