INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Trenutak za preokret, građevinari podigli Crobex

SEEbiz,

ZAGREB - Kao što su mnogi predvidali, doista je došlo do odbijanca - Crobex, nakon što je u dva dana izgubio cak 3,20 posto, danas ipak nije otskliznuo ispod 1900 bodova, vec je odskocio 0,89 posto, na 1920,11 bodova. No, to ipak nije bilo ono što su mnogi priželjkivali, jer je pri tom ostvareno vrlo opreznih 11,7 milijuna kuna redovnog prometa, što je ujedno bio i ukupni današnji promet.

Zagrebačka burza: Trenutak za preokret, građevinari podigli Crobex

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Gradevinari su ocito najzaslužniji za današnji odbijanac Crobexa, jer je nakon dubokog višednevnog pada doista ako ništa drugo barem iz psiholoških razloga došao trenutak barem za kratkotrajnu promjenu trenda, ali uz nimalo impresivne volumene prodaje. Najtrgovaniji danas bio je Dalekovod, koji je na trecem mjestu ljestvice najlikvidnijih uz svega 670 tisuca kuna prometa podignut 1,59 posto, na 320 kuna, uz mnogo tanji rast dnevnog prosjeka. Samo jedna dionica ostvarila je volumen veci od miliju .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.