INFOBIRO: Publikacije
Dragan Šutanovac: Srbija najveći izvoznik naoružanja od Ankare do Beča!

SEEbiz,

CACAK - Srbija je posljednjih godina postala rekorder po izvozu malina, ali uspješno su preživjele i neke od tradicionalnih grana industrije. Ministar odbrane Dragan Šutanovac izjavio je danas da je Srbija najveci izvoznik naoružanja i vojne opreme od Ankare do Beca te da svi žele saradivati sa srbijanskom obrambenom industrijom.

Dragan Šutanovac: Srbija najveći izvoznik naoružanja od Ankare do Beča!

Autori: SEEbiz redakcija

"Srbija je sada postala važan cinilac izvoza u celom regionu, a i zemlje koje su mnogo razvijenije od nas žele da saraduju sa nama radi izvoza naoružanja i vojne opreme." "Srbija je sada postala važan cinilac izvoza u celom regionu, a i zemlje koje su mnogo razvijenije od nas žele da saraduju sa nama radi izvoza naoružanja i vojne opreme", rekao je on. Tijekom posjeta Tehnicko-remontnom zavodu u Cacku izrazio zadovoljstvo uspješnim radom tog zavoda "koji je postao jedna od ozbiljnijih firmi u Sr .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.