INFOBIRO: Publikacije
Sva rešenja o stečaju od sada dostupna na sajtu APR-a

SEEbiz,

BEOGRAD - Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja obaveštava sve dužnike u blokadi nad kojima je pokrenut posebni postupak u slucaju dugotrajne nesposobnosti za placanje (tzv. „automatski stecaj“), kao i njihove poverioce, da su svi stecajni sudovi u obavezi da dostave Agenciji za privredne registre (APR) rešenja o pokretanju prethodnog stecajnog postupka.

Sva rešenja o stečaju od sada dostupna na sajtu APR-a

Autori: SEEbiz redakcija

Na internet portalu Agencije za privredne registre, na adresi http://pretraga.apr.gov.rs/pretragastecajdokumentacija/predmeti.aspx može se vršiti pretraga rešenja koja su do sada sudovi dostavili Agenciji. Uvidom u ova rešenja zainteresovana lica mogu dobiti informacije o datumu donošenja rešenja i iznosu predujma troškova stecaja koji je potrebno uplatiti radi otvaranja redovnog stecajnog postupka nad konkretnim dužnikom, cime se izbegava brisanje tog pravnog lica iz registra. Takode, Ministars .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.