INFOBIRO: Publikacije
T-Mobile INmusic festival: INbass - još jedna noćna pozornica

SEEbiz,

ZAGREB - Uz Absolut Party, T-Mobile INmusic festival predstavlja još jednu nocnu pozornicu – INbass. Zvukove elektronike ugostit ce 22. i 23. lipnja, a publiku ce do dugo u noc zagrijavati L-VIS 1990, Juice, Simbad i Eddy Ramich. Prvi dan festivala, 22. lipnja na programu su L-VIS 1990 i Juice, a 23. lipnja Simbad i Eddy Ramich.

T-Mobile INmusic festival: INbass - još jedna noćna pozornica

Autori: SEEbiz redakcija

L – VIS 1900 Kako se underground scena razvija i mijenja gotovo na dnevnoj bazi, mnogi su usmjerili pažnju na izvodaca imena L-VIS 1990 (aka James Connolly), koji je polako, ali sigurno, nagovijestio "drugi dolazak basa" na scenu. Duboko ukorijenjen u tkivo londonske 'vibrant' scene, L-VIS povezuje britanski stil s elementima globalnih 'low end' vibracija. Spajajuci elemente Garagea, Housea, Dubstepa, Heavy Bass riddims, L-VISov zvuk je filtriran i reduciran u nešto što bi se najbolje mogl .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.