INFOBIRO: Publikacije
Eurokaz: Marionetski teatar Youkiza otvara međunarodni program

SEEbiz,

ZAGREB - U petak, 11. lipnja zapocinje medunarodni program Eurokaza. Nakon revije vlastitih produkcija Okovani Galileo, Njarabum i Crkva kojih smo se prisjetili na pocetku Festivala, slijedi program vrhunskih svjetskih gostovanja koji otvara europskA premijerom predstave Potomci uškopljenog admirala, slavnog marionetskog teatra Youkiza iz Japana.

Eurokaz: Marionetski teatar Youkiza otvara međunarodni program

Autori: SEEbiz redakcija

Redatelj predstave Frédéric Fisbach jedan je od najznacajnijih predstavnika francuskog redateljskog teatra. Cesto režira u Japanu i zemljama Afrike, a 2007. izabran je i za umjetnika-selektora festivala u Avignonu. Na rasporedu su tri izvedbe 11., 12. i 13. lipnja u 20 sati, nakon kojih slijedi bogat popratni program: - u petak DJ Krešo Katic – od 22:00 (soul, japanski jazz, world music - ulaz slobodan) - u subotu razgovor s redateljem Frédéricom Fisbachom od 22 .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.