INFOBIRO: Publikacije
Edward Hugh: Njemačka će kad-tad vratiti marku

SEEbiz,

MADRID - Edward Hugh je pišuci blog postao ekonomski mudrac ciji savjet traži i Medunarodni monetarni fond (IMF). Edward Hugh pohadao je London School of Economics kasnih 1960-tih, ali kaže da ''''nije ucio mnogo'''' i da je njegovo zanimanje za taj predmet oslabilo sve dok nesrece japanske ekonomije nisu privukle njegovu pažnju, nekoliko desetljeca kasnije.

Edward Hugh: Njemačka će kad-tad vratiti marku

Autori: SEEbiz redakcija

Sada mu je 61 godina i živi u zemlji cija ekonomija se suocava s problemima, Španjolskoj. Hughove misli o ekonomskim problemima regije privukle su pažnju širom svijeta. Pojavljivanje na regionalnoj televiziji u Kataloniji prošlog listopada dovelo je da ga pozovu i iz MMF-a u ožujku ove godine. Do svibnja, Hugh je govorio na uglednom godišnjem sastanku poslovnih ljudi u Barceloni. A ovoga tjedna clanak o njemu u New York Timesu doveo je njegovu stranicu na Facebooku do limita od 5.000 prijatelja. .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.