INFOBIRO: Publikacije
J. Todd Morley: Milijarda dolara za Guggenheimov muzej u Istri!!!

SEEbiz,

ZAGREB - Predsjednica Vlade RH Jadranka Kosor sastala se danas u Banskim dvorima s predsjednikom Uprave G2 Investment Group J. Toddom Morleyem. Sastanku su nazocili ministar gospodarstva, rada i poduzetništva Ðuro Popijac, ministar turizma Damir Bajs, župan Istarske županije Ivan Jakovcic, gradonacelnik Grada Pule Boris Miletic te direktor Brijuni rivijera Ratomir Ivicic, priopceno je iz Vladinog Ureda za odnose s javnošcu.

J. Todd Morley: Milijarda dolara za Guggenheimov muzej u Istri!!!

Autori: SEEbiz redakcija

Rijec je o investiciji od oko milijardu dolara. Ideja je da taj projekt zaživi na mjestima bivše vojarne ili luckih podrucja koja su danas potpuno zapuštena, istice se u priopcenju. Ne treba posebno napominjati o kakvom se kapitalnom projektu radi, dovoljno je vidjeti koliko je gradnja Guggenheimovog muzeja donijela Bilbaou i Baskiji. Takoder, predstavio je mogucnost izgradnje Guggenheim muzeja koji bi trebao biti izgraden na istocnoj obali Istre i u Puli. Rijec je o investiciji od oko milijardu .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.