INFOBIRO: Publikacije
Josip Kregar: Protiv vjetra

SEEbiz,

ZAGREB - U Zagrebu je danas predstavljena knjiga sveucilišnog profesora Josipa Kregara "Protiv vjetra, mala knjiga o jedrenju i politici", zbirka eseja o politici i politickim institucijama, civilnom društvu, te Zagrebu i lokalnoj samoupravi. Knjiga se sastoji od 60-ak kratkih eseja pisanih u duljem vremenskom razdoblju, a objavljeni su u nakladi nakladnicke kuce "Plejada".

Josip Kregar: Protiv vjetra

Autori: SEEbiz redakcija

"Price su napisane puno prije no što su oko tih tema nastali problemi, pa mi je veliko zadovoljstvo da mogu s knjigom mahati i reci 'jesam li vam na vrijeme govorio'. No, taj osjecaj zadovoljstva mi umanjuje cinjenica da se, kad sam bio u pravu, vecinom radilo o lošim stvarima koje su se desile." Knjigu su predstavili ministar pravosuda Ivan Šimonovic, književnik Zvonko Makovic, urednik Ilija Ranic i profesor Slaven Ravlic, a predstavljanju je nazocio i hrvatski predsjednik Ivo Josipovic kojega .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.