INFOBIRO: Publikacije
Ivo Josipović: Nadam se da će se pregovori Vlade i sindikata nastaviti

SEEbiz,

SISAK - Predsjednik Ivo Josipovic izjavio je danas u Sisku kako mu je žao što su pregovori vlade i sindikata prekinuti, pri cemu je dodao kako se nada da ce se oni nastaviti zato što su "najbolji nacin da se ostvare oba cilja, i ciljevi reforme, gospodarstva i poduzetništva, te zaštita socijalne države i pravednosti".

Ivo Josipović: Nadam se da će se pregovori Vlade i sindikata nastaviti

Autori: SEEbiz redakcija

Prekid pregovora, po njegovu mišljenju, nije dobar "jer socijalni dijalog, potreba da se u provodenju reforme zadovolje i reformski zahtjevi, da se postignu zacrtani gospodarski ciljevi, a to su stabilnost, napredak i povecanje društvenoga bruto proizvoda, namece obvezu da se ostvare i ciljevi pravednosti", rekao je Josipovic na svecanoj sjednici Županijske skupštine. "Vidjet cemo što ce nam donijeti vrijeme, ali sam uvjeren i vjerujem da Hrvatska ima snage za socijalni dijalog, za ona rješenja .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.