INFOBIRO: Publikacije
Vicenco Blagaić: Ministrica Matulović koči njegov projekt "Hrvatski san"

SEEbiz,

DUBROVNIK - Predsjednik Uprave Profectus grupe i zacetnik projekta "Hrvatski san" Vicenco Blagaic danas je u Dubrovniku prozvao ministricu graditeljstva, zaštite okoliša i prostornog uredenja Marinu Matulovic-Dropulic da koci taj projekt "koji je nakon druge javne rasprave prihvacen na površini od 45 hektara, a ona ga je oduzimanjem 15 hektara smanjila na 30".

Vicenco Blagaić: Ministrica Matulović koči njegov projekt "Hrvatski san"

Autori: SEEbiz redakcija

"Sve do prošlog tjedna imali smo pun legitimitet i vjerovali da je sve gotovo dok se nije umiješala ministrica Matulovic-Dropulic", rekao je Blagaic na konferenciji za novinare nakon predstavljanja toga projekta. On ce, kako je rekao, od USKOK-a zatražiti da istraži poslovanje same ministrice i njezina supruga. Ako vijecnici Skupštine Dubrovacko-neretvanske županije na sjednici u cetvrtak, 17. lipnja, ne prihvate podneseni amandman na izmjene i dopune županijskoga prostornog plana, kojim bi se p .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.