INFOBIRO: Publikacije
APIU odao priznanje tvrtki Auto Zubak i "prvom hrvatskom autobusu"

SEEbiz,

ZAGREB - U sklopu drugog dana održavanja Njemacko-hrvatskog gospodarskog Foruma u hotelu Westin u Zagrebu, ministar gospodarstva, rada i poduzetništva mr. sc. Ðuro Popijac, dodijelio je Priznanje Agencije za promicanje izvoza i ulaganja, tvrtci Auto Zubak d.o.o. za razvoj AZCROBUS C121 hrvatskog autobusa.

APIU odao priznanje tvrtki Auto Zubak i "prvom hrvatskom autobusu"

Autori: SEEbiz redakcija

Kako je receno, Agencija za promicanje izvoza i ulaganja, Vlade Republike Hrvatske, dodjeljuje ovo Priznanje tvrtci Auto Zubak d.o.o., sa ciljem promocije proizvoda visokog izvoznog i investicijskog potencijala gospodarstva Republike Hrvatske. „Važnost priznanja za proizvode visokog izvozno-investicijskog potencijala, kojeg dodjeljuje Agencije za promicanje izvoza i ulaganja, jasno izražava visoku razinu gospodarske konkurentnosti novog proizvoda, a ujedno izražava i snažno usmjerenje Agen .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.