INFOBIRO: Publikacije
Lura ulaganja: Ulaganje u domaće tržište voća i povrća samo je jedan u nizu naših projekata

SEEbiz,

ZAGREB - Nakon što su mediji objavili da je bivši kralj mlijeka, tri godine nakon prodaje goleme industrije francuskom Lactalisu, u Hrvatskoj osnovao i tvrtku Lura Voce i odlucio se na podrucju opcine Velika Ludina u Sisacko-moslavackoj županiji pokrenuti uzgoj najboljih sorti jabuka, stiže i kraca objava iz Lura ulaganja.

Lura ulaganja: Ulaganje u domaće tržište voća i povrća samo je jedan u nizu naših projekata

Autori: SEEbiz redakcija

Kako se navodi, tvrtka Lura ulaganja, u vlasništvu poduzetnika Luke Rajica, od svog osnutka 2006. godine bavi se istraživanjem i pronalaskom novih koncepata i projekata na hrvatskom tržištu. Jedan takav novi potencijalni projekt je i mogucnost sudjelovanja na domacem i inozemnom tržištu voca i povrca kroz tvrtku Lura voce. Procjene kažu da plantaže podno Moslavacke gore na 170 hektara vrijede 7 milijuna eura. Kako objašnjavaju u Lura ulaganjima, osnovni je koncept usmjeren prema cjelokupnom proc .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.