INFOBIRO: Publikacije
Rasprodaja na Zagrebačkoj burzi: Ericsson Nikola Tesla gubitnik dana

SEEbiz,

ZAGREB - Uz rast redovnog prometa dionicama, CROBEX je danas zabilježio novi pad. U redovnom prometu protrgovano je 18 milijuna kuna (ukupno cak 128 milijuna, što je najviše od pocetka ožujka), a kljucni indeks Zagrebacke burze srušen je 0,42 posto, na 1.945,39 bodova. Tri dionice ostvarile su više od milijun kuna prometa.

Rasprodaja na Zagrebačkoj burzi: Ericsson Nikola Tesla gubitnik dana

Autori: SEEbiz redakcija

INGRA je nakon dvodnevne jace korekcije uz nešto više od cetvrt milijuna kuna prometa danas spuštena mnogo blažih 0,23 posto, na 30,11 kuna. Rijec rasprodaja treba uzeti s rezervom jer se više od polovice redovnog dnevnog prometa odnosi na dionicu Hrvatskog Telekoma ZSE:HT-T-A, koja je pri tom podignuta 0,15 posto, na 262,39 kuna, dok je trgovina ostalim dionicama ostala prilicno skromna. Izuzetak je dionica Ericssona Nikole Tesle ZSE:ERNT-R-A, koja je uz 2,5 milijuna kuna prometa izbila na dr .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.