INFOBIRO: Publikacije
MojPosao: Sljedeći tjedan ne radi 41 posto Hrvata

SEEbiz,

ZAGREB - Gospodarska kriza ove godine više utjece na planove za godišnji odmor Hrvata nego lani. Naime, cak 63 posto ispitanika izjasnilo se da im kriza utjece na planove za ljetovanje, dok je prošle godine isto smatralo njih 44 posto, rezultat je istraživanja o godišnjim odmorima koje je tijekom svibnja proveo portal MojPosao.

MojPosao: Sljedeći tjedan ne radi 41 posto Hrvata

Autori: SEEbiz redakcija

Zbog krize vecina ce manje trošiti (45%) ili nece nigdje putovati (29%), a povecan je i trend skracivanja odmora. I ove godine velik broj ce iskoristiti blagdane u lipnju za odmor te ce njih 41 posto 'spojiti' 22. i 25. lipnja, što znaci da ce sljedeci tjedan raditi svega 59 posto ispitanika. Vecina se ne bi odrekla povišice na racun godišnjeg odmora. U skladu s tim, 85 posto ispitanika radije bi odabralo povišicu nego dodatne slobodne dane u vrijednosti godišnje povišice. Prema istraživanju, na .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.