INFOBIRO: Publikacije
Fond za potporu autoprijevoznicima: 35 milijuna kuna

SEEbiz,

ZAGREB - Fond za zaštitu okoliša i energetsku ucinkovitost u suradnji s Ministarstvom mora, prometa i infrastrukture raspisao je natjecaj za autoprijevoznike radi sufinanciranja kupnje ekološki prihvatljivijih teretnih vozila i autobusa standarda EURO 5. Natjecaj je objavljen u Narodnim novinama br. 75/10, a rok za podnošenje ponuda je 30 dana.

Fond za potporu autoprijevoznicima: 35 milijuna kuna

Autori: SEEbiz redakcija

Maksimalno 70.000 kuna po vozilu za sufinanciranje kupnje ekološki prihavtljivijih teretnih vozila. Ukupna predvidena sredstva Fonda za potpore autoprijevoznicima u ovoj godini iznose 35.000.000,00 kuna. Do 70.000,00 kuna po vozilu dodjeljivat ce se malim i srednjim poduzetnicima, a do 50.000,00 kuna po vozilu velikim poduzetnicima koji su do dana podnošenja ponude nabavili vozilo standarda EURO 5 i izvršili zamjenu svog starog, ekološki neprihvatljivog vozila (standarda: EURO 0, EURO 1, EURO 2 .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.