INFOBIRO: Publikacije
Tomislav Vuić iz ESB-a predsjednik Udruženja banaka HGK

SEEbiz,

ZAGREB - Na Izbornoj sjednici Udruženja banaka HGK, održanoj 17. lipnja 2010., za novog predsjednika Udruženja u narednom cetverogodišnjem mandatu izabran je Tomislav Vuic, zamjenik predsjednika uprave Erste&Steiermarkische Bank d.d. Rijeka, a za zamjenika predsjednika Dubravka Kolaric, clanica uprave Hrvatske poštanske banke d.d. Zagreb.

Tomislav Vuić iz ESB-a predsjednik Udruženja banaka HGK

Autori: SEEbiz redakcija

Za clanove Vijeca Udruženja banaka izabrani su predstavnici devet banaka: Banka splitsko-dalmatinska d.d. Split, Centar banka d.d. Zagreb, Croatia banka d.d. Zagreb, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Jadranska banka d.d. Šibenik, Kreditna banka Zagreb d.d. Zagreb, Obrtnicka štedna banka d.d. Zagreb, Partner banka d.d. Zagreb i Privredna banka Zagreb d.d. Zagreb. Na sjednici je usvojeno Izvješce o radu Udruženja za razdoblje od 2006. do 2010. godine. Aktivnosti Udruženja u promatranom razdoblj .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.