INFOBIRO: Publikacije
Kandidati SDP-a: Komšić za Predsjedništvo BiH, Suljkanović za predsjednika RS

SEEbiz,

SARAJEVO - U Sarajevu je danas održana osma sjednica Glavnog odbora Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine, na kojoj je usvojen prijedlog da Željko Komšic bude kandidat ove stranke za clana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, a Enes Suljkanovic za predsjednika/potpredsjednika Republike Srpske.

Kandidati SDP-a: Komšić za Predsjedništvo BiH, Suljkanović za predsjednika RS

Autori: SEEbiz redakcija

Na sjednici je jednoglasno usvojena Odluka o kooptiranju novih clanova Glavnog odbora, i to Mirka Bosnica iz Drvara i Fikreta Kilima iz Donjeg Vakufa, saopšteno je iz SDP-a. Glavni odbor je raspravljao o prijedlogu kandidatskih listi koje je dostavilo Predsjedništvo SDP-a za predstojece opšte izbore u Bosni i Hercegovini. Kandidatske liste su prihvacene uz obavezu da kadrovska komisija zajedno sa Predsjedništvom, uzimajuci u obzir sve sugestije iznesene na današnjoj sjednici, usvoji konacni prij .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.