INFOBIRO: Publikacije
Merkur: Bine Kordež od srijede postaje prošlost?

SEEbiz,

LJUBLJANA - Prema najavama, ovog ce se tjedna, vjerojatno u srijedu, 23. lipnja, održati sastanak svih banaka vjerovnica Merkura koje žele prekinuti suradnju s Binom Kordežem, direktorom i najvecim vlasnikom Merkura, doznaje se neslužbeno. Kao njegov nasljednik na direktorskoj poziciji spominje se prvi covjek Big Banga, Bojan Knuplež.

Merkur: Bine Kordež od srijede postaje prošlost?

Autori: SEEbiz redakcija

Banke naginju mogucnosti uvodenja stecaja nad Merfinom, preko kojeg su 2007. godine Merkurovi menadžeri preuzeli to trgovacko društvo. Koliko je svježeg novca Merkuru potrebno, još nije jasno, a bankari predvidaju iznos od približno 50 milijuna eura. Na sudjelovanje u sanaciji bit ce pozvani i dobavljaci. Od tri Merkurove divizije normalno posluje samo Big Bang koji prodaje elektronske proizvode. Prošle je godine zabilježio 10 posto manju prodaju, cija je vrijednost iznosila 131 milijun eura, št .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.