INFOBIRO: Publikacije
Svjetsko nogometno prvenstvo Adidasu donosi rekordnu prodaju

SEEbiz,

“Nakon prvih deset dana, vec je jasno kako ce ovo Svjetsko prvenstvo biti veliki uspjeh za adidas. Ne samo da cemo postici naše ambiciozne ciljeve vezane uz nogomet vec cemo ih i premašiti. Naš nogometni biznis raste diljem svijeta, a to dokazuje kolika se snaga krije u ovom turniru”, komentirao je Herbert Hainer, predsjednik uprave Adidas AG na FIFA World Cup medijskom danu u Herzogenaurachu.

Svjetsko nogometno prvenstvo Adidasu donosi rekordnu prodaju

Autori: SEEbiz redakcija

Za Adidas, 2010 FIFA World Cup vec predstavlja uspjeh u pogledu prodaje, navode u kompaniji. Ocekujue rekordnu prodaju od najmanje 1,5 milijardi eura u nogometnom segmentu. To predstavlja povecanje od više od 15% u odnosu na 2008., posljednju rekordnu godinu za Adidasovu prodaju u segmentu nogometa i povecanje od 25% u usporedbi s prošlim Svjetskim prvenstvom 2006. godine (1,2 milijardi eura). Ocekuju najmanje 1,5 milijardi eura u nogometnom segmentu, 300 milijuna više nego 2006. U prvom tromjes .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.