INFOBIRO: Publikacije
Visia Dubrovnik 5D Theatrum: Muzej s holografskim projekcijama

SEEbiz,

DUBROVNIK - U nazocnosti glavnog podupiratelja, zadarskog nadbiskupa i apostolskog upravitelja dubrovacke biskupije, monsinjora Želimira Puljica te pokrovitelja, dubrovackog gradonacelnika Andre Vlahušica u Dubrovniku je svecano predstavljen Visia Dubrovnik 5D Theatrum. Muzej, koji, kako kažu, zahvaljujuci dostignucima moderne 5D prezentacijske tehnologije predstavlja pricu o Dubrovniku i njegovoj bogatoj povijesti.

Visia Dubrovnik 5D Theatrum: Muzej s holografskim projekcijama

Autori: SEEbiz redakcija

Teatar je smješten na dubrovackom Stradunu, u prostorima samostana Svete Klare. Koncept ovog jedinstvenog projekta osmislio je Marin Anicic, a glavni investitor je tvrtka Benfortuna d.o.o. na celu s Tihomirom Orecom. Rijec je o multimedijalnom projektu s najsuvremenijom tehnologijom koji ce ponuditi tri zasebne cjeline s hologramskim projekcijama kljucnih trenutaka iz dubrovacke i hrvatske povijesti. Kako je receno, Visia 5D je zasnovan na tri osnovna programa u sklopu kojih ce svi posjetitelji .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.