INFOBIRO: Publikacije
Tomislav Popović: Hrvatska nije low cost destinacija, ali nema lifestyle priču

SEEbiz,

Donedavni direktor Turisticke zajednice Istarske županije Tomislav Popovic uskoro ce i službeno preuzeti dužnost predsjednika uprave turisticke agencije Atlas koja posluje u sklopu grupacije Adriatica.net. Privredni vjensik u broju koji sutra izlazi iz tiska donosi razgovor o njegovom proteklom mandatu, ali i o novim poslovnim izazovima koji ga ocekuju u agencijskom poslovanju.

Tomislav Popović: Hrvatska nije low cost destinacija, ali nema lifestyle priču

Autori: BORIS ODORČIĆ Sanja Plješa pljesa@privredni.hr

Imali smo odredenih poteškoca s britanskim tržištem. Naime, s jedne strane funta je oslabjela u odnosu na euro, a s druge, kod nas se pojavio supstitut za to tržište. Britanci nas smatraju low cost destinacijom i vjeruju da smo u kategoriji Bugarske, što nije tocno. Kakve su procjene bukinga i ocjene za ovogodišnju sezonu u Istri? - Što se tice Istre, ne ocekujem neke vece turbulencije, a u planu je ostvarenje prošlogodišnjih turistickih rezultata. Kad je lani zapocela kriza u Hrvatskoj, bili sm .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.