INFOBIRO: Publikacije
HUP: Zakon o radu ne odgovara nikome

SEEbiz,

ZAGREB - Izvršni odbor Hrvatske udruge poslodavaca na svojoj jucerašnjoj sjednici raspravljao je o aktualnoj ekonomskoj situaciji u zemlji, posebice pod svjetlom daljnjeg usporavanja gospodarske aktivnosti što je vidljivo iz smanjenja industrijske proizvodnje i domace potražnje mjerene padom trgovine u maloprodaji.

HUP: Zakon o radu ne odgovara nikome

Autori: SEEbiz redakcija

"Podsjecamo da je upravo HUP tijekom prilagodbe ZOR-a europskim direktivama predlagao da se otvore i interesna pitanja ali ni sindikati niti Vlada u tom trenutku nisu bili za taj naš prijedlog. Ovako važan zakon se mijenja samo ako postoji konsenzus." Na sjednici Izvršnog odbora bilo je rijeci i o raspravama o Zakonu o radu i referendumu. Zajednicki je zakljucak svih clanova Izvršnog odbora HUP-a da socijalni dijalog nikada nije bio upitan za HUP, ali da bi on bio produktivan i ucinkovit moraju .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.