INFOBIRO: Publikacije
Motovun Film Festival: Pythonovac Terry Jones stiže kao laureat festivala

SEEbiz,

ZAGREB - Terry Jones, clan legendarne skupine Leteci cirkus Montyja Pythona, stiže na Motovun film festival! Ovaj cuveni velški komicar, scenarist, glumac, redatelj, pisac, politicki komentator, pravim imenom Terence Graham Parry Jones, svjetskoj je publici najpoznatiji kao clan spomenute komicarske skupine ciji je jedinstveni humor tijekom 1970-ih pomaknuo granice prihvatljivog i osvojio publiku diljem svijeta.

Motovun Film Festival: Pythonovac Terry Jones stiže kao laureat festivala

Autori: SEEbiz redakcija

U filmskom svijetu vjerojatno nema umjetnicke skupine koja je bila presudnija za oblikovanje smisla za humor generacija diljem svijeta, a za nagradu kojom se slavi neukalupljenost teško je naci prikladnijeg dobitnika od redatelja vecine filmova skupine Monty Python. Terry Jones u Motovun stiže kao laureat posebnog priznanja Motovun Maverick Award, kojim se slavi neukalupljenost; festival ga dodjeljuje autorima koji su individualnošcu, slobodnim duhom i inovativnošcu širili ili šire granice films .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.