INFOBIRO: Publikacije
Atlantic Grupa: Povećanje temeljnog kapitala za 34,57 milijuna kuna

SEEbiz,

ZAGREB - U svrhu prikupljanja dijela financijskih sredstava za financiranje akvizicije tvrtke Droga Kolinska, u iznosu od 83 milijuna eura, Atlantic Grupa donijela je odluku o provedbi postupka dokapitalizacije koja bi se provela najkasnije do 31. srpnja ove godine, navodi se u obavijesti koju je Atlantic Grupa dostavila kao odgovor na upit Zagrebacke burze vezano uz medijske napise o planiranoj dokapitalizaciji.

Atlantic Grupa: Povećanje temeljnog kapitala za 34,57 milijuna kuna

Autori: SEEbiz redakcija

Povecanje temeljnog kapitala bit ce ostvareno izdavanjem 864.305 novih dionica, nominalnog iznosa od po 40 kuna po dionici. Nadzorni odbor Atlantic Grupe (ZSE:ATGR-R-A) danas je donio odluku o davanju prethodne suglasnosti Upravi za povecanje temeljnog kapitala izdavanjem novih dionica, te davanju suglasnosti za djelomicno iskljucenje prava prvenstva postojecim dionicarima pri upisu novih dionica. Planirani postupak dokapitalizacije izvršit ce se odlukom Uprave, u okviru odobrenog temeljnog kapi .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.