INFOBIRO: Publikacije
HNK vam poklanja ulaznice za Gala večer međunarodnog baletnog natjecanja!

SEEbiz,

Medunarodno natjecanje baletnih plesaca Mia Corak Slavenska održat ce se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike RH Ive Josipovica 02. i 03. srpnja 2010. na sceni HNK u Zagrebu, u organizaciji Hrvatskog društva profesionalnih baletnih umjetnika, Hrvatske glazbene mladeži i Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, te uz financijsku potporu Gradskog ureda za obrazovanje, kulturu i šport i Ministarstva kulture RH.

HNK vam poklanja ulaznice za Gala večer međunarodnog baletnog natjecanja!

Autori: SEEbiz redakcija

Ovo je prvi put u povijesti da se u Hrvatskoj održava medunarodno baletno natjecanje cime je pružena mogucnost da se uz domace plesace natjecu i brojni plesaci strani državljani koji rade u našim kazalištima, kao i plesaci iz inozemstva. Od 35 prijavljenih kandidata iz 10 zemalja, dolazak je potvrdilo tridesetak plesaca koji su podijeljeni u tri starosne kategorije. U svakoj kategoriji boriti ce se za zlatnu, srebrnu i broncanu medalju, te brojne sponzorske i posebne nagrade poput nagrade Carlot .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.