INFOBIRO: Publikacije
Petrčane: Počeo peti The Garden Festival

SEEbiz,

PETRCANE - Jucer je na petrcanskom poluotoku Pinija zapoceo peti The Garden Festival, a vec je prvi dan prvog festivalskoga vikenda, kažu orgaqnizatori, potvrdio sve najave i predvidanja. Naime, u stvarnom životu pomalo dosadno mjestašce kraj Zadra potvrdilo je svoj status svjetske parti destinacije koja ugošcuje najbolje izvodace s globalne clubbing scene, ali i posjetitelje iz 26 zemalja diljem globusa.

Petrčane: Počeo peti The Garden Festival

Autori: SEEbiz redakcija

Uživanje na The Garden Festivalu zapocelo je vec nakon podneva, a vrhunac se prvog festivalskoga dana dogodio na Tuborg festivalskoj areni. Predstavili su se vrlo zanimljiv i kreativan francuski band dOP, trenutno vrlo tražena festivalska atrakcija. Nakon razigranih Francuza Crazy P je DJ setom dobro prodrmao plesni podij i donio dašak otkacenih i vedrih house ritmova, kakvi baš pristaju lokaciji - usred mnoštva pinija i morske soli u zraku. Izvodac veceri bio je elektronski live bend 2020 Sound .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.