INFOBIRO: Publikacije
USKOK opominje Vlahušića: Ne dođete li sami, privest ćemo vas

SEEbiz,

Ne pocne li što prije suradivati s USKOK-om, dubrovacki gradonacelnik Andro Vlahušic ozbiljno riskira da ga uhiti policija i u lisicinama sprovede na razgovor s tužiteljima. USKOK je zainteresiran za razgovor s Vlahušicem zbog posljednje dubrovacke afere s isplatom 2 milijuna gradskih kuna Vlahušicevu koalicijskom partneru Peri Vicanu, piše Vecernji list.

USKOK opominje Vlahušića: Ne dođete li sami, privest ćemo vas

Autori: SEEbiz redakcija

Zaredale su optužbe da je Vlahušic ipak posredno izišao u susret Vicanu, bez cija tri vijecnika ne može vladati, i naložio Društvu prijatelja dubrovacke starine koje ubire novac od ulaznica za dubrovacke zidine, da u nekoliko obroka isplati novac Vicanu i otkupi zgradu na Šipanu. Novac je isplacen za kupnju nekretnine na otoku Šipanu koja je u vlasništvu Vicanove tvrtke, Dubrovackog primorja. Otkako je pocela afera, Vlahušic ne prestaje govoriti kako je „cist" te javnosti porucuje da je po .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.