INFOBIRO: Publikacije
Slovenci ''izgubili'' Drogu Kolinsku, Hrvati će ''izgubiti'' Podravku, a HSS će, nadam se, - izgubiti izbore

SEEbiz,

KOMENTAR - Nakon uobicajene pocetne negativne reakcije, ocito da je tržište zbrojilo 2 i 2 te ocijenilo da je u ovim uvjetima Atlantic Grupa zgrabila izuzetnu priliku i cijena je dan nakon službene objave preuzimanje Droge Kolinske poskocila za izvrsnih 4,09 posto, i to uz osjetniji rast prometa, blizu 800 tisuca kuna.

Slovenci ''izgubili'' Drogu Kolinsku, Hrvati će ''izgubiti'' Podravku, a HSS će, nadam se, - izgubiti izbore

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu - www.facebook.com/ivan.hrstic

Tedeschi može biti sretan što su ga HSS-ovi bukaci koji Podravkom vladaju i bez posjedovanja dionica preusmjerili na metu s kojom ce zacijelo imati mnogo manje problema nego s koprivnickim gigantom na staklenim nogama koji ocito mora proci još mnogo restrukturiranja! Iako je 382 milijuna eura na prvi pogled šokantan iznos, od toga je Istrabenzu do kraja godine dužan iskeširati 240 milijuna eura, a ostatak su obveze Droge Kolinske, cija ce otplata ovisiti o povjerenju banaka, s cime ocito Emil Te .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.