INFOBIRO: Publikacije
Diego Maradona: Kao da me udario Muhammad Ali

SEEbiz,

CAPE TOWN - "Bio je ovo klasicni nokaut. Osjecam se kao da sam dobio udarac od Muhammada Alia. U ovom trenutku nemam snage nizašto. Medutim, ovaj rezultat nije pravo mjerilo stanja na terenu. Oni su zabili sve što su mogli, no i mi smo imali nekoliko odlicnih prilika," kazao je utuceni Diego Maradona nakon utakmice.

Diego Maradona: Kao da me udario Muhammad Ali

Autori: SEEbiz redakcija

"Ovaj rezultat nije pravo mjerilo stanja na terenu. Oni su zabili sve što su mogli, no i mi smo imali nekoliko odlicnih prilika." Sasvim razumljivo Maradona nije bio previše raspoložen za razgovor nakon 'njemacke pljuske', no argentinski novinari nisu imali previše milosti prema njemu. Ubojita pitanja su dolazila sa svih strana. No, Maradona je bio vrlo smiren. "Ovaj poraz nije pokvario odlicno mišljenje koje imam o svojim igracima. Decki su bili sjajni cijeli turnir." Sve je najviše zanimalo ra .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.