INFOBIRO: Publikacije
Tabor Film Festival: Sve strane dokumentarce pogledajte u Dokukinu

SEEbiz,

ZAGREB - Ako ste propustili ovogodišnji Tabor Film Festival, ovaj tjedan u Dokukinu Croatia imate priliku pogledati cjelokupnu produkciju dokumentarnog filma medunarodne konkurencije 8. Tabor Film Festivala. Jedan od najvecih regionalnih festivala kratkog filma, održan je od 30. lipnja do 4. srpnja, po drugi put u Multimedijalnom centru Zabok, a prikazao je filmove iz više od 50 zemalja.

Tabor Film Festival: Sve strane dokumentarce pogledajte u Dokukinu

Autori: SEEbiz redakcija

U fokusu ovogodišnjeg Tabora bio je recentni madarski film, pa sljedeci cetvrtak u Dokukinu CROATIA prikazuju kratke madarske dokumentarce po izboru TFF. Termini rezervirani za kratkiše Tabor Film Festivala su 8. srpnja u 21h, 9. srpnja u 19h i 15. srpnja u 19h. TABOR FILM FESTIVAL 1 8. srpnja / cetvrtak u 21.00h Tomorrow –Yeah!, Daniela Abke, Njemacka, 13'30'' Pyxis, Bram Van Cauwenberghe, Španjolska, 8' Šetnja s vodicem/ Spacer z przewodnikiem, Maciej Cendrowski, Poljska, 10'30'' Garbouc .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.