INFOBIRO: Publikacije
The Garden Festival: Ibiza se preselila u Petrčane

SEEbiz,

PETRCANE - Drugi je dan The Garden Festivala donio mnoštvo glazbenih poslastica. Posjetitelji su prvo uživali u dnevnom diru uz laganu glazbu, sunce i more, a zatim je na red došla noc, plesni podiji su se napunili i poceo je provod svojstven samo za Garden. Nakon još jednog nezaboravnog zalaska sunca na red dolaze DJ-i cija glazba nadopunjuje taj ugodaj, kojeg su Englezi, kada su otkrilvali cari Ibize, prozvali balearic beat.

The Garden Festival: Ibiza se preselila u Petrčane

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu - www.facebook.com/ivan.hrstic

Vrhunac veceri doživljen je na Tuborgovoj festivalskoj areni uz dva vrhunska nastupa. Prvo, Nijemac iz Hamburga, Tensnake, koji je uspio dobro rasplesati mnoštvo Engleza, što pokazuje da dobra glazba ocito nema granica i nogomet se brzo zaboravlja. Nakon njega na red su došle ikone nove disco glazbe - DJ kolektiv iz New Yorka Horse Meat Disco. Sve se je to moglo pratiti i uživo na internetu putem posebnog live streaminga na Facebook stranici Tuborg Green Beata, a danas se prijenos nastavlja u 22 .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.