INFOBIRO: Publikacije
Luka Matošić novi predsjednik Uprave Kvarner Vienna Insurance Group

SEEbiz,

ZAGREB - Nakon odobrenja od strane Hrvatske agencije za nadzor financijskih usluga (HANFA) dana 24. lipnja 2010., Luka Matošic dobio je dozvolu za obnašanje funkcije clana Uprave Kvarner Vienna Insurance Group d.d.. Nadzorni odbor Kvarner Vienna Insurance Group je Matošica od 1. srpnja 2010. godine postavio na mjesto predsjednika Uprave Društva.

Luka Matošić novi predsjednik Uprave Kvarner Vienna Insurance Group

Autori: SEEbiz redakcija

Dolazi iz sestrinske tvrtke VIG grupe u Hrvatskoj Erste osiguranja VIG d.d. za životno osiguranje. Time novu Upravu društva cine Matošic kao predsjednik Uprave te Igor Jelicic i Krešimir Kolar kao clanovi Uprave. Luka Matošic dolazi iz sestrinske tvrtke VIG grupe u Hrvatskoj Erste osiguranja VIG d.d. za životno osiguranje gdje je obnašao funkciju clana Uprave. Njegova karijera vezana je uz dugogodišnji rad na podrucju osiguranja: pocevši karijeru u Croatia osiguranju (1996.-lipanj 2000.), svoj r .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.