INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Uzlet građevinara i brodara, ali Crobex i sedmi dan u crvenom

SEEbiz,

ZAGREB - Uz upola viši redovni promet nego jucer, 11,7 milijuna kuna i ukupni promet od 45 milijuna kuna, Crobex je potonuo vec sedmi trgovinski dan za redom, iako danas za simbolicnih 0,04 posto, na 1.825,16 bodova. Glavnina ukupnog prometa ostvarena je trgovinom dvama izdanjima ministarstva financija, ali i cetiri korporativna izdanja ostvarila su više od milijun kuna prometa.

Zagrebačka burza: Uzlet građevinara i brodara, ali Crobex i sedmi dan u crvenom

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

ZAGREB - Atlantska plovidba ipak prekinula osmodnevni negativni niz, zakljucivši na okruglo 800 kuna. Na vrhu je i dalje dionica Hrvatskog Telekoma ZSE:HT-R-A s relativno skromnih 2,2 milijuna kuna, dok je zakljucna cijena spuštema 0,04 posto, na 258,90 kuna. Na sam vrh probila se i dionica Leda ZSE:LEDO-R-A, koja je uz 1,3 milijuna kuna prometa podignuta 0,68 posto, i to tako što su 224 dionice promijenile vlasnika po cijeni od 5.900 kuna. Brodari su posljednjih dana duboko zaorali po dnu pa je .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.