INFOBIRO: Publikacije
Raiffeisen DMF: Porezne olakšice za dobrovoljnu štednju su dobar potez

SEEbiz,

ZAGREB – Pocetkom srpnja na snagu je stupio Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak. Najznacajnija izmjena vezana uz poslovanje dobrovoljnih mirovinskih fondova se odnosi na uvodenje poreznih olakšica za poslodavce koji uplacuju dobrovoljnu mirovinsku štednju svojim zaposlenicima.

Raiffeisen DMF: Porezne olakšice za dobrovoljnu štednju su dobar potez

Autori: SEEbiz redakcija

Slijedom Vladinih mjera za gospodarski oporavak objavljenih u travnju ove godine, Hrvatski je Sabor izglasao Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak, koji je na snazi od 1. srpnja 2010. godine. Uvodenje poreznih olakšica na uplate poslodavaca za dobrovoljnu mirovinsku štednju svojim zaposlenicima predstavlja znacajan korak prema cilju njezine potpune afirmacije, što je bila inicijativa pokrenuta od strane društava za upravljanje dobrovoljnim mirovinskim fondovima u samim pocecima .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.