INFOBIRO: Publikacije
Robert Prechter: Burzama slijedi kataklizma, Dow Jones pada ispod 1.000 bodova

SEEbiz,

NEW YORK - Neki ulagaci su nervozni zbog loših signala s tržišta, drugi su upali u „medvjedu fazu”, no analiticar Robert Prechter kategorija je za sebe. Uvjeren je da burzi tek slijedi najveci pad u posljednjih 300 godina, koji ce zasjeniti sve što se dogadalo za vrijeme panike 1783. i Velike depresija 1929. godine, piše The New York Times News Service.

Robert Prechter: Burzama slijedi kataklizma, Dow Jones pada ispod 1.000 bodova

Autori: SEEbiz redakcija

Godine 2002. objavio knjigu “Conquer the Crash”, koja je predvidjela probleme današnjeg tržišta. Prechterovo predvidanje temelji se na tehnickoj analizi nastaloj na teoriji Elliott Wavea, a koliko je procjena radikalna najbolje svjedoci podatak da Prechter ocekuje da Dow Jones s razine od 9.600 bodova kolabira u epskim proporcijama na ispod 1.000 bodova u iducem razdoblju od pet do šest godina. "Ja samo tvrdim — dolazi zima, kupite kaput“, izjavio je Prechter, koji logick .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.