INFOBIRO: Publikacije
Cekin iz Plandišta prvi u Srbiji dobio izvozni kontrolni broj za EU

SEEbiz,

PLANDIŠTE - Komisija Europske unije iz Bruxellesa i komisije Ministarstva šumarstva i vodoprivrede – Uprave za veterinu Beograd pregledom procesa i dokumentacije od farmi do industrije mesa u Plandištu izdale su pravomocno rješenje o dodjeli izvoznog kontrolnog broja tvornici u Plandištu u skladu s važecim zakonima za izvoz proizvoda u Europsku uniju.

Cekin iz Plandišta prvi u Srbiji dobio izvozni kontrolni broj za EU

Autori: SEEbiz redakcija

Kako isticu u Cekinu, strogi europski standardi kvalitete dosegnuti su u novim moderniziranim pogonima u Srbiji u samo godinu dana zahvaljujuci velikom iskustvu strucnjaka Vindije iz Varaždina koji su uz predan rad zaposlenika Vindije u Srbiji uspješno prenijeli dosadašnja iskustva iz proizvodnje u Hrvatskoj. U modernizaciju farmi i industrije mesa hrvatska Viindija dosad uložila više od 22,5 milijuna eura. Naime, za dobivanje izvoznog kontrolnog broja za izvoz proizvoda u zemlje Europske unije, .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.