INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: CROBEX konačno u plusu, Adris i Dalekovod dobitnici dana

SEEbiz,

ZAGREB - Optimizam na svjetskim burzama bio je dobar povod za signal da je vrijeme za prekidanje neslavnog osmodnevnog niza kljucnog indeksa Zagrebacke burz.e Uz 15,7 milijuna kuna redovnog prometa, koliko je iznosio i ukupni promet, Crobex je podignut 0,93 posto, na 1.836,55 posto. Tri dionice ostvarile su više od milijun kuna prometa.

Zagrebačka burza: CROBEX konačno u plusu, Adris i Dalekovod dobitnici dana

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Dionica Hrvatskog Telekoma s prometom od 6,3 milijuna kuna ponovno je bliža razinama na koje smo navikli, pa je i najzaslužnija za zavaravajuci rast likvidnosti na burzi. Prekinut je trodnevni negativni niz, a zakljucna cijena podignuta blagih 0,04 posto, na 259,45 kuna. Dionica Hrvatskog Telekoma ZSE:HT-R-A s prometom od 6,3 milijuna kuna ponovno je bliža razinama na koje smo navikli, pa je i najzaslužnija za zavaravajuci rast likvidnosti na burzi. Prekinut je trodnevni negativni niz, a zakljuc .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.