INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Atlantic grupa ponovno dobitnik dana

SEEbiz,

ZAGREB - Redovni promet na Zagrebackoj burzi nakon tri dana ponovno je potonuo ispod 10 milijuna kuna (koliko je iznosio i ukupni promet), a nakon što je jucer nakratko prekinuo osmodnevni negativni niz, Crobex vec danas nastavlja u u generalnom trendu. Danas je spušten 0,67 posto, na 1.824,21 bod.

Zagrebačka burza: Atlantic grupa ponovno dobitnik dana

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

INGRA je s manje od 400 tisuca kuna prometa najtrgovanija medu gradevinarima, u stalnoj potrazi za novim minimumom svih vremena srušena 2,02 posto, spustivši se na samo 23,79 kuna i još cetrdesetak lipa niži dnevni prosjek. Samo dvije dionice ostvarile su više od pola milijuna kuna prometa, a Hrvatski Telekom ZSE:HT-R-A pri tome donosi lavovskih 40 posto, dodatno potcrtavajuci mizeran interes ulagaca za hrvatske dionice. Uz 4 milijuna kuna prometa zakljucna vrijednost HT-a i danas je podignuta, .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.