INFOBIRO: Publikacije
Fructal iz prodaje povlači četiri vrste voćnih kašica Frutek

SEEbiz,

AJDOVŠCINA – Fructal iz preventivnih razloga iz prodaje povlaci neke ukuse djecije kašice Frutek, volumena 120g. Kako objašnjavaju, u kompaniji su, naime, primijetili da je kod proizvodaca staklene ambalaže, firme Vetropack Straža, došlo do odstupanja na proizvodnoj liniji i time do mogucih deformacija unutar staklene ambalaže koja bi se mogla razbiti prilikom upotrebe.

Fructal iz prodaje povlači četiri vrste voćnih kašica Frutek

Autori: SEEbiz redakcija

Fructal poziva potrošace koji su kupili te djecje kašice da ih iz preventivnih razloga ne upotrebljavaju i da proizvode bace ili vrate na prodajno mjesto gdje ce im se nadoknaditi vrijednost kupovine, cak i u slucaju da nisu sacuvali racun. Fructal je iz prodaje povukao cetiri proizvoda s datumima proizvodnje od 25. svibnja 2010. do ukljucujuci 24. jlipnja 2010. godine (datum proizvodnje oznacen je na vrhu poklopcica): - Frutek kašica od marelica i krušaka 120 g, EAN KOD 383 8945 502979 - Frutek .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.