INFOBIRO: Publikacije
Marko Bešlić novi izvršni direktor Investicijskog bankarstva HAAB

SEEbiz,

ZAGREB - Marko Bešlic imenovan je na poziciju izvršnog direktora sektora Investicijskog bankarstva Hypo Alpe-Adria-Bank d.d., gdje ce biti odgovoran za upravljanje investicijskim poslovanjem Hypo Alpe-Adria-Banke, ukljucujuci brokerske poslove, portfolio management i poslove skrbništva. Na sadašnje mjesto došao je s pozicije predsjednika Uprave društva Hypo Alpe-Adria-Invest d.d.

Marko Bešlić novi izvršni direktor Investicijskog bankarstva HAAB

Autori: SEEbiz redakcija

"Custody Hypo Alpe-Adria-Banke je skrbnik za 50% tržišta mirovinskih fondova u RH, a kvaliteta naše usluge je dodatno povcana nedavnim sklapanjem ugovora sa State Street GmbH za pružanje usluge globalnog skrbništva nad financijskim instrumentima o kojima Hypo Alpe-Adria-Bank skrbi za svoje klijente, kao i za svoj racun. Isto tako planiramo u skorije vrijeme HYPOeTrade – našu uslugu trgovanja putem internet bankarstva, nadopunjavati s mogucnošcu trgovanja na stranim tržištima te ostalim usl .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.