INFOBIRO: Publikacije
Atlantska plovidba: Nemamo podatke o žiro-računima pa ne možemo pustiti dividendu

SEEbiz,

DUBROVNIK - Na redovnoj Glavnoj skupštini Atlantske plovidbe d.d. održanj dana 24. lipnja, donesena je odluka od upotrebi zadržane dobiti. Tom odlukom je utvrdeno da dionicarima Atlantske plovidbe d.d., koji su bili upisani u Knjigu dionica na dan 30. lipnja ove godine, pripada pravo na dividendu od 20,00 kuna po svakoj dionici Atlantske plovidbe d.d.

Atlantska plovidba: Nemamo podatke o žiro-računima pa ne možemo pustiti dividendu

Autori: SEEbiz redakcija

Pripremajuci se za isplatu dividende bili smo dužni voditi racuna da je dana 1. srpnja ove godine stupio na snagu Zakon o izmjenama i dopunama Zakona o porezu na dohodak. Clankom 27. tog Zakona odredeno je da se dividende dionicarima isplacuju iskljucivo na žiro racun dionicara za razliku od dosadašnje prakse isplate dividende na tekuce racune dionicara. Kako medu podacima Središnjeg klirinškog depozitarnog društva nema podataka o žiro racunima naših dionicara to upucujemo sve dionicare da taj p .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.