INFOBIRO: Publikacije
Fructal: Dječje kašice frutek na hrvatskom tržištu su potpuno sigurne

SEEbiz,

ZAGREB/AJDOVŠCINA - Slovenska tvrtka Fructal priopcila je danas da su svi njihovi proizvodi koji se prodaju na prodajnim mjestima u Hrvatskoj potpuno sigurni i kvalitetni, a da se preventivno povlacenje nekih djecjih kašica o kojem su izvijestili javnost odnosi na slovensko, bosanskohercegovacko i crnogorsko tržište.

Fructal: Dječje kašice frutek na hrvatskom tržištu su potpuno sigurne

Autori: SEEbiz redakcija

Svi Fructalovi proizvodi na hrvatskom tržištu su potpuno sigurni, kaže se u današnjem priopcenju iz Fructala. "Iz preventivnih razloga odlucili smo opozvati neke od okusa djecjih kašica Frutek u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, te u Crnoj Gori. Tu odluku smo donijeli, jer je na proizvodnoj liniji otkriveno da je kod proizvodaca staklene ambalaže, društva Vetropack Straža, došlo do odredenih odstupanja i samim time do mogucnosti deformacija unutar staklene ambalaže, te da bi se ista mogla slomiti .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.