INFOBIRO: Publikacije
Zagrebačka burza: Podravka donosi preokret Crobexa - najlikvidnija dionica i dobitnik dana!

SEEbiz,

ZAGREB - Gotovo dvostruki jucerašnji redovni promet, 14,2 milijuna kuna ipak donosi rast Crobexa od 1,56 posto i tako smanjuje strahove da ce se nastaviti klizanje za još dvjestotinjak bodova, a kao povod za preokret dolazi euforija oko dionice za koju bi to do jucer malo tko predvidio. Kljucni indeks zagrebacke burze prenocit ce tako na 1.813,27 bodova, još uvijek ne na sigurnom, ali ipak ponovno iznad psihološke granice.

Zagrebačka burza: Podravka donosi preokret Crobexa - najlikvidnija dionica i dobitnik dana!

Autori: Ivan Hrstic - ivan.hrstic@seebiz.eu

Iznenadna euforija oko Podravke danas je povod za preokret negativnog trenda Crobexa, kojemu je tehnicka analiza predvidala visoke izglede za nastavak pada za još 200-tinjak bodova. Danas su najtrgovanija cetiri izdanja ministarstva financija, pa je ukupni promet dosegnuo 48 milijuna kuna. No, na vrhu ljestvice najlikvidnijih dionica ipak je ono veliko iznenadenje koje smo maloprije spomenuli, pogotovu s obzirom da prijepodne nije dalo naslutiti ovakav trgovinski dan). Naime, s 3,5 milijuna kuna .....

Članak dostupan pretplatnicima. Molimo Vas da se prijavite prvo.

Arhivi štampe
Pretražite digitalizirane verzije pisane kulturne baštine – bh. novina.
Pretražite arhiv najznačajnijih novinskih publikacija iz Bosne i Hercegovine i regije
Kako se Pretplatiti?
Da biste imali pristup tekstovima pohranjenim u INFOBIRO digitalni arhiv, potrebno je da se registrujete i da izvršite pretplatu za odabrani pretplatnički paket. Registraciju možete izvršiti ovdje.